Ελευθερόπουλος: «Η Παναχαϊκή θα είναι πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα»

Τη σιγουριά του ότι η Παναχαϊκή θα είναι απολύτως έτοιμη στην έναρξη της Super League 2 εξέφρασε ο τεχνικός των Πατρινών, Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ελευθερόπουλος: «Η Παναχαϊκή θα είναι πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα»

Τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς σήμερα (24/9) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος.

Με αφορμή την κλήρωση, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, παραχώρησε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των Αχαιών, όπου αναφέρθηκε στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα αλλά και γενικότερα στη φιλοσοφία που διέπει την πατρινή ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωσή του «Ελέ»:

«Εμείς ως Παναχαϊκή, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο ή την έδρα, είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε πάντα τη νίκη. Αυτό εξάλλου επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου που υπηρετούμε. Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μας φέρνει αντιμέτωπους με μία ομάδα δυνατή και σοβαρή, όπως είναι τα Τρίκαλα. Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν μήνα για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σύμφωνα με το πλάνο μας και όσα θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο.

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας, στη δουλειά που γίνεται καθημερινά και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είμαστε πανέτοιμοι στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος».