ΑΟ Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 2-0: Φιλική νίκη με Σκόνδρα, Αλμπάνη (vid, pics)

Ο ΑΟ Τρίκαλα κέρδισε 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας σε σημερινό (22/9) φιλικό.

ΑΟ Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 2-0: Φιλική νίκη με Σκόνδρα, Αλμπάνη (vid, pics)

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα παίζουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Super League 2 στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου.

Ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ στο 48' με καταπληκτικό σουτ του Σκόνδρα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αλμπάνης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο 7' κεφαλιά του Γκουντρουμπή, πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το δυνατό σουτ του Λίταινα στο 18'. Στο 41' ο Μπαστιάνος με σέντρα σουτ "σημάδεψε" το δοκάρι της τρικαλινής εστίας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, στο 47' ο Γκουντρουμπής δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Στο 55' ο Νούσιος έχασε από το σημείο του πέναλτι μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ.

Με την λαρισινή ομάδα δεν αγωνίσθηκαν οι Μπάλλας, Σκούπρας, Γκόλιας, Καμπέρης που γυμνάσθηκαν μόνοι τους.

ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γκάρας( 53'Αρμάντο), Πιαστόπουλος (70'Ντάνας), Σουλιώτης (70’ Ζώγκος), Κεχαγιάς (53'Ντιαλόσι), Νιάρος (70’ Διαμαντοπούλος), Ριζογιάννης(83’ Κλεμέντε), Σκόνδρας (78’ Λαμπιρης), Παπαγεωργίου (70' Λίτσιος), Πέλκας (53’ Ευθυμίου), Αλμπάνης (62' Στεφανίδης), Σταματής (62’ Μόλλα).

Απόλλων Λάρισας (Μάγγος): Πρίφτης, Νούσιος, Μπαστιάνος, Οκάν, Μόρας, Καρίκι, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Σούλτσε, Γκουτρουμπής. Έπαιξαν και οι Παναγιώτου, Μπρέμπος, Γεωργακόπουλος, Λουκάς, Νύκταρης και Κορομηλάς.