Πανιώνιος: Προς Γ' Εθνική οι «κυανέρυθροι»

Το σενάριο ο Πανιώνιος να μη δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2 και να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική είναι πλέον πολύ πιθανό!

Πανιώνιος: Προς Γ' Εθνική οι «κυανέρυθροι»

Στην πιο δύσκολη κατάσταση της ιστορίας του βρίσκεται ο Πανιώνιος και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί σε ποια κατηγορία, Super League 2 ή Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τη στιγμή που οι συνομιλίες με τους υποψήφιους επενδυτές δεν προχώρησαν, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και παρά το γεγονός πως η ομάδα δήλωσε κανονικά συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας, το μέλλον είναι αβέβαια.

Το χρέος στην Πλατεία είναι στα ύψη και ο Νίκος Ζαμάνης δεν μπορεί να δώσει οικονομικές εγγυήσεις για αυτό και στο τραπέζι έχει πέσει η λύση, οι «κυανέρυθροι» να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μάλιστα τη Δευτέρα (21/9) διεξάγεται συνάντηση μεταξύ των Νίκου Ζαμάνη, Χρήστου Δάρα, Αρη Μισαηλίδη (πρόεδρος εραισιτέχνη), Κυριάκου Σκούρα και αντιπροσωπεία των οργανωμένων. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιστορικός θα αποσυρθεί από τη Super League 2 ενώ υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με την Ομοσπονδία της χώρας για το αν μπορεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αν η απόφαση είναι καταφατική, τότε οι «κυανέρυθροι» θα δηλώσουν εκεί συμμετοχή. Σε αυτή την εξέλιξη ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο, ενώ δεν θα ισχύουν οι συμφωνίες με όσους παίκτες έχουν μιλήσει για τη νέα σεζόν. Το αρχικό πλάνο να είναι να κατέβει η ομάδα της Κ19, με τον Δημήτρη Κοροπούλη προπονητή.