Ξάνθη: Ο Θανάσης Ντίνας επιστρέφει για να παίξει!

Ο Θανάσης Ντίνας επιστρέφει στην Ξάνθη αυτή τη φορά για να αγωνιστεί. Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός ήταν στον ΑΟΞ πριν από χρόνια αλλά είχε μόλις λίγα λεπτά συμμετοχής σε ένα ματς με τον Εργοτέλη με προπονητή τότε τον Νίκο Κεχαγιά!

Ξάνθη: Ο Θανάσης Ντίνας επιστρέφει για να παίξει!

Ελάχιστοι ενδεχομένως να γνωρίζουν πως ο Θανάσης Ντίνας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ξάνθη!

Ο 31χρονος Θρακιώτης άσος επιστρέφει στον ΑΟΞ ύστερα από μια δεκαετία και αφού έπαιξε με επιτυχία σε Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό, Πλατανιά, Τρίκαλα και ΟΦΗ.

Το καλοκαίρι του 2007 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης αλλά αγωνίστηκε σε ένα ματς, περίπου μία ώρα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου όπου η ομάδα του Ηρακλείου είχε κερδίσει με 2-0. Προπονητής τότε στην ομάδα της Ξάνθης ήταν ο Νίκος Κεχαγιάς.

Την επόμενη διετία αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Ζάκυνθο, επέστρεψε στην Ξάνθη αλλά δεν έπαιξε και έφυγε για την Παναχαϊκή όπου έκανε επίσης πολύ καλές εμφανίσεις στην Πάτρα και έτσι πήγε στον Παναθηναϊκό το 2013.

Το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε για τον Πλατανιά όπου και έμεινε για δύο χρόνια. Ακολούθησε το πέρασμα από τον ΑΟ Τρίκαλα ενώ την τελευταία διετία ήταν στον ΟΦΗ από όπου και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.