Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος στα Χανιά

Στα Χανιά υπέγραψε ο 26χρονος μέσος Βαγγέλης Αναστασόπουλος.

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος στα Χανιά

Ανακοινώθηκε από τα Χανιά, ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος. Ο 26χρονος μέσος την τελευταία διετία έπαιζε στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Αναστασόπουλο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1994 και η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο συμμετείχε τη σεζόν 2013-14 σε τρία παιχνίδια Κυπέλλου. Ακολούθησε η εμπειρία της Super League στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν με τη Νίκη Βόλου (4 συμμετοχές - 1 γκολ) και μισή σεζόν στη Football League με τη Λαμία.

Για δύο χρονιές φόρεσε τη φανέλα της Σπάρτης (σε Γ' Εθνική και Football League) και ακολούθησαν Τρίκαλα και Πανσερραϊκός. Την τελευταία διετία ήταν βασικότατο στέλεχος στον ΟΦ Ιεράπετρας, καταγράφοντας συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 47 συμμετοχές και 3 γκολ».

Ο 26χρονος ακραίος μπακ στις δηλώσεις του στο chaniafc.gr, μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του παρουσία του τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργου Τουλουπάκη, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω στα Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της ανόδου. Τα λόγια τέλος από εδώ και πέρα, μόνο πράξεις μέσα στο γήπεδο».