Απόλλων Λάρισας: Με έδρα το «AEL FC Arena» στο νέο πρωτάθλημα!

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε πως για η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα χρησιμοποιεί ως έδρα το «AEL FC Arena»

Απόλλων Λάρισας: Με έδρα το «AEL FC Arena» στο νέο πρωτάθλημα!

Το γήπεδο της ΑΕΛ, «AEL FC Arena» θα χρησιμοποιεί ως έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Απόλλων Λάρισας.

Οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποίησαν τη συμφωνία της ΠΑΕ με τη διοίκηση του υπερσύγχρονου γηπέδου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα είναι τιμή για τον σύλλογο να παίζει σε ένα τέτοιο χώρο.

Να θυμίσουμε πως οι «βυσσινί» έχουν δηλώσει ως στέγη το «Αλκαζάρ». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από συναντήσεις που είχε ο μεγαλομέτοχος της "κυανόλευκης" εταιρείας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς με την διοίκηση του γηπέδου, μέσα σε άριστο κλίμα, επήλθε οριστική συμφωνία για την χρησιμοποίηση από την ομάδα μας, του AEL FC ARENA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι αποτελεί τιμή για την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η συμφωνία αυτήν που ανεβάζει επίπεδο στον σύλλογο μας αλλά και στην Super League 2 και μας προσθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική σε μία έδρα που αναμφίβολα θεωρείται από τις κορυφαίες στην χώρα και δικαίως για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτήν, θα έχει όφελος για το ίδιο το ποδόσφαιρο της Λάρισας, το οποίο υπηρετούμε με ζήλο και αυταπάρνηση χρόνια τώρα.

Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι αναντίρρητα θα μπορέσουν να χαρούν τον νέο Απόλλωνα που χτίζεται σε βάσεις, καθαρά με γηγενή διοίκηση και παίκτες κατά το πλείστον από την περιοχή μας».