Δόξα Δράμας: Στον «αέρα» η συμφωνία με τους Κύπριους

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ηλίας Χατζηελευθερίου παραδέχτηκε πως συμφωνία με τους Κύπριους είναι στον «αέρα»!

Δόξα Δράμας: Στον «αέρα» η συμφωνία με τους Κύπριους

Θέμα σοβαρό στη Δόξα Δράμας. Ο πρόεδρος, Ηλίας Χατζηελευθερίου παραδέχτηκε πως συμφωνία με τους Κύπριους είναι στον «αέρα» μιλώντας στο Metropolis 95,5.

«Πριν από 1,5 μήνα είχαμε έρθει σε επαφή, έγινε μία κατ' αρχήν συμφωνία και από εκεί και πέρα ορίστηκαν οι όροι της συμφωνίας. Καθυστέρησε πολύ η υλοποίησή της, δηλαδή η καταβολή των χρημάτων. Προχωρούσε έστω με αργά βήματα μέχρι πριν μία εβδομάδα. Τότε, η κυπριακή εταιρεία που ήταν να αναλάβει την ομάδα απέσυρε τον εκπρόσωπό της.

ΠΑΕ Δόξα Δράμας: Οριστικά σε κυπριακά χέρια

Από τότε υπάρχει μία στασιμότητα. Είμαστε στον «αέρα». Μας είπαν ότι θα έρθουν την Τρίτη (08/09) για να συζητήσουμε και κατά τα λεγόμενά τους να υλοποιηθεί η συμφωνία. Να γίνει η καταβολή των χρημάτων και να δείξουμε ότι προχωρά η συμφωνία. Εμείς περιμένουμε. Δεν έχουν έρθει ακόμη. Αν δεν έρθουν θα προσπαθήσουμε να βρούμε εναλλακτική λύση».

Δόξα Δράμας: Πωλείται σε κυπριακή εταιρία

Θυμίζουμε πως την πρώτη μέρα του Αυγούστου η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είχε ανακοινώσει πως: «Η συμφωνία επισήμως και απολύτως έκλεισε οριστικά και εξελίσσεται ομαλά, μετά τις επαφές που πραγματοποίησε μαζί μας εκπρόσωπος της εταιρίας την περασμένη εβδομάδα στη Δράμα».