Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Θετικός ο Αυγενάκης για αναδιάρθρωση σε Super league 2 και Football League»

O αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας  Στέργιος Αντωνίου μίλησε για το μέλλον της Super league 2 και της Football League.

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Θετικός ο Αυγενάκης για αναδιάρθρωση σε Super league 2 και Football League»

Για το μέλλον της Super league 2 και της Football League, καθώς επίσης και τις προθέσεις του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη μίλησε στο Metropolis, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Στέργιος Αντωνίου.

«Ήμουν κάθετα αντίθετος με τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό το λάθος που έγινε πρέπει να διορθωθεί. Σε ένα βάθος τριετίας πρέπει να διαμορφωθεί μια κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να δώσει ώθηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Τώρα μια Γ΄ Εθνική με 10 ομίλους δεν μπορεί να λέγεται εθνικό Πρωτάθλημα.

Υποβαθμίζει τα Πρωταθλήματα των Ενώσεων. Πρέπει να υπάρχουν 30 σωματεία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν σηκώνει παραπάνω ομάδες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί κάποια χωριά να ανεβαίνουν στη Γ΄ Εθνική.

Θα πρέπει να γίνουν τέσσερις όμιλοι στην Γ΄ Εθνική. Μια επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει να αποτελείται από 15 ομάδες. Εγώ πιστεύω είναι θετικός ο Λευτέρης Αυγενάκης για την αναδιάρθρωση. Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού. Πρέπει να υπάρχεις ένας ορίζοντας που θα έχει αντίκτυπο και όχι για συμφέρον κάποιων ομάδων. Πρέπει να δώσουμε κάποια στιγμή παραπάνω ευκαιρίες στα ελληνόπουλα. Τι παραπάνω έχουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές;».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας