Παναχαϊκή: Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες

Οι παίκτες της Παναχαϊκής πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τι είπε ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Παναχαϊκή: Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες

Με χαμόγελα, θετική διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά, οι παίκτες της Παναχαϊκής ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του.

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν οι: Ορέστης Μένκα, Ανδρέας Κολοβούρης, Κωνσταντίνος Καπούταγλης, Μάριος Μικές, Αδάμ Τσεκούρας, Τζέιμς Σταμόπουλος, Δημήτρης Πατάπης, Μαριάνο Αγκαράι, Βασίλης Μπελεζάκης, Ξενοφών Πάνος, Μανώλης Φαζός, Θύμιος Αργυρόπουλος, Δήμος Κόκας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Τίμος Πατρώνης, Γιάννης Σκεπετάρης, Ιάσων Σταυρόπουλος, Βέλικο Μπάτροβιτς, Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης, Χρήστος Τσότρας, Γιώργος Μουστακόπουλος, Νίκος Μασούρας, Δημήτρης Καλαμπόκας.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε στο pfc1891.gr:

«Ξεκινάμε με όρεξη και πολλά όνειρα την προετοιμασία μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Περιμέναμε είναι η αλήθεια με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή καθώς είναι μεγάλη χαρά για εμάς το γεγονός ότι επιστρέφουμε στους αγωνιστικούς χώρους.

Είμαστε έτοιμοι για να δουλέψουμε σκληρά μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας, αυτούς που ήδη έχουμε και αυτούς που θα αποκτηθούν.

Έχουμε μπροστά μας ένα εύλογο χρονικό διάστημα στο οποίο όλοι μας θα επικεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο σύμφωνα πάντα με το πλάνο και τους στόχους που έχουμε θέσει όπως αρμόζει σε μία ομάδα με την ιστορία και το όνομα της Παναχαϊκής.

Εύχομαι να έχουμε μία καλή προετοιμασία, χωρίς τραυματισμούς».