Απόλλων Σμύρνης: Στην έξοδο δέκα παίκτες

Πολλές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ποιοι δεν υπολογίζονται για την καινούργια περίοδο. 

Απόλλων Σμύρνης: Στην έξοδο δέκα παίκτες

Παρότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζονται, την ίδια στιγμή «τρέχουν» τον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο σχεδιασμός και το… ξεσκαρτάρισμα έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, εκτός της προφανής αποχώρησης του Γαϊτανίδη που θα πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει (αποκτήθηκε δανεικός στα τέλη Γενάρη και λόγω της καραντίνας έπαιξε μόλις 1 ματς), θα υπάρξουν και αρκετές άλλες παικτών που έχουν συμβόλαιο.

Απόλλων Σμύρνης: Ανανέωσε με Χουχούμη

Πιο συγκεκριμένα για τη νέα σεζόν φαίνεται πως δεν υπολογίζονται οι Μπλάζιτς (χαφ, 17/1), Αναγνωστόπουλος (γκολκίπερ, 80), Καραγκούνης, Λαγός, Τσούλφας, Παυλίδης (χαφ, ήταν δανεικός στη Βέροια), Γιαννιτσάνης και Κύργιας.

Την ίδια στιγμή ο Ζησόπουλος φαίνεται πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 17 χρόνια παρουσίας και πάνω από 450 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, εντός και εκτός συνόρων. Κάτι που εάν τελικά συμβεί θα το επισημοποιήσει ο ίδιος.