Απόλλων Σμύρνης: «Είχαμε προφορική συμφωνία με Τεννέ, δεν απαντά στις κλήσεις μας»

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή με τον Μπάμπη Τεννέ.

Απόλλων Σμύρνης: «Είχαμε προφορική συμφωνία με Τεννέ, δεν απαντά στις κλήσεις μας»

Ο Απόλλων Σμύρνης, όπως ξεκαθαρίστηκε σε ανακοίνωση της ομάδας, έχει συμφωνήσει με τον Μπάμπη Τεννέ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, παρά τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν μπορεί να βρει τον Έλληνα τεχνικό στο τηλέφωνο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δήλωση του προπονητή της ομάδας μας κ. Μπάμπη Τεννέ σύμφωνα με την οποία, τόσο εμείς όσο και ο ίδιος είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε το μέλλον μας, διότι έληξε η μεταξύ μας σύμβαση στις 25/6 και ως εκ τούτου δεν υπάρχει νέα συμφωνία.

Δηλώνουμε, ως ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και του κ. Τεννέ για συνεργασία και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτός είναι και ο λόγος που στην προηγούμενη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έκανε σαφές, κυρίως προς τους δημοσιογράφους και εξ αιτίας της προπονητολογίας, ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, καθώς το θέμα αυτό είναι λυμένο στον Απόλλωνα. Μάλιστα, στη ανακοίνωση τονίζαμε ότι αυτό που μας απασχολεί είναι να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε τη νέα περίοδο για να κάνουμε τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Την εβδομάδα που πέρασε έγινε προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον κ. Τεννέ, από τον υπεύθυνο της ΠΑΕ για το θέμα του συμβολαίου του, για την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της συμφωνίας με την υπογραφή των συμβολαίων. Όμως, ο κ. Τεννές δεν ανευρέθηκε. Την ίδια κατάληξη είχαν και τηλεφωνικές προσπάθειες του γενικού αρχηγού της ομάδας αλλά και του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομών.

Μας προκαλεί εντύπωση η δήλωση και η γενικότερη στάση του κ. Τεννέ, η οποία βάζει σε νέα βάση τη μελλοντική συνεργασία μας για τη νέα χρονιά. Περιμένουμε την επιστροφή μελών της διοίκησης, προκειμένου σε συνεδρίαση του ΔΣ να τεθούν τα νέα δεδομένα, να αξιολογηθούν και να αποφασίσουμε για το μέλλον της ομάδας μας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.»