Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ «πάτησε γκάζι» στη Χαλκίδα (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Ένατη και τελευταία αγωνιστική για το έτος 2019 στα ''μεγάλα σαλόνια'' της Α'Εθνικής με δυνατές αγωνιστικές μονομαχίες τόσο για την κατάκτηση της κούπας όσο και για το ''τρένο'' της παραμονής!

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ «πάτησε γκάζι» στη Χαλκίδα (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Ο ΠΑΟΚ ''πάτησε γκάζι'' και στην Χαλκίδα, φθάνοντας σε μία ακόμη νίκη απέναντι στις Αβαντίδες Χαλκίδας (0-2) που πάλεψαν το ματς, καθώς το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης ο Άρης Θ. κέρδισε εύκολα την ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας(4-0)και παραμένει σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τα Γιάννενα WFC(3-0).

Οι ''πράσινες σταχυοφόρες'' απέκτησαν σημαντική ψυχολογική ''ένεση'' για τη δύσκολη συνέχεια και οι Ηπειρώτισσες θα προσπαθήσουν περισσότερο για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Στο Ενωσιακό γήπεδο Αιτωλοακαρνανίας ''Θ.Πασσιόπουλος'' το Μεσολόγγι 2008 ''λυτρώθηκε'' στο 90'(2-1)με αντίπαλο τον ΟΦΗ που ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι της Κυδωνάκη και φωνάζει για κανονικό γκολ που τους ακυρώθηκε σύμφωνα με την ''ασπρόμαυρη'' ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης.

Το γειτονικό θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τις Ελπίδες Καρδίτσας ανέδειξε νικήτριες τις ''κυανέρυθρες''(3-1)και βελτίωσαν τη βαθμολογική τους θέση!

Αντίθετα στενεύουν τα περιθώρια για το γυναικείο ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Κουτσονάσιου που χρειάζεται δυνάμεων για τη σωτηρία του Καρδιτσιώτικου συλλόγου στην Α'Εθνική.

Αντίθετα ''λευκή'' ισοπαλία χωρίς τέρματα(0-0)σημειώθηκε στην αναμέτρηση Ατρόμητος Αθηνών-Λάρισα που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Χωράφας.

Τα κορίτσια της Καλομοίρας Κοντομίχη δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το ''τρίποντο'' και να αποχαιρετήσουν νικηφόρα το 2019,αλλά συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά και παρουσιάζουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Στην αντίπερα όχθη οι ''βυσσινί'' απώλεσαν δύο κλασικές ευκαιρίες(δύο δοκάρια),απέσπασαν πολύτιμο βαθμό στον τιτάνιο αγώνα που κάνουν και να διατηρηθούν ''ζωντανές'' στο κυνήγι της παραμονής!!!

Αναλυτικά:

Μεσολόγγι 2008-ΟΦΗ: 2-1
(Μαλισιώρα,Μαρκουτσά-πεν.Κυδωνάκη)

Άρης Θ.-ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας: 4-0
(Μουστάκη,Σωτήρα,Γεωργαντζή,Κοκοβιάδου)

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου-Γιάννενα WFC: 3-0
(Καλτσίδη,Ριζοπούλου,Παπαδοπούλου)

Αβαντίδες Χαλκίδας-ΠΑΟΚ: 0-2
(Μπεντανκούρ,Δημητρίου)

ΑΟ Τρίκαλα 2011-Ελπίδες Καρδίτσας: 3-1
(Μισιρλή,Ζντράβκοβιτς,Μπαρμπόσα-Σίμου)

Ατρόμητος Αθηνών-ΑΕΛ 1964: 0-0

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 27
2. Άρης Θ. 22
3. Ατρόμητος Αθηνών 18
4. Μεσολόγγι 2008 16
5. ΑΟ Τρίκαλα 2011 13
6. ΟΦΗ 12
7. Αβαντίδες Χαλκίδας 11
8. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 9
9. ΑΕΛ 1964 8
10.ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας 7
11. Ελπίδες Καρδίτσας 5
12. Γιάννενα WFC 4

Επόμενη αγωνιστική:

Αβαντίδες Χαλκίδας-Ατρόμητος Αθηνών

ΠΑΟΚ-ΑΟ Τρίκαλα 2011

Ελπίδες Καρδίτσας-Μεσολόγγι 2008

ΑΕΛ 1964-Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου

Γιάννενα WFC-Άρης Θ.

ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας-ΟΦΗ