Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για την ομάδα γυναικών

Προ των πυλών είναι η δημιουργία ομάδας γυναικών στον Ολυμπιακό. Θα ξεκινήσει από τη Γ’ Εθνική.

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για την ομάδα γυναικών

Το ποδόσφαιρο γυναικών αναπτύσσεται ραγδαία στη Γηραιά Ήπειρο. Κορυφαίες ομάδες της Premier League όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δει χιλιάδες κόσμο στο Άνφιλντ και το Όλντ Τράφορντ για τις ομάδες γυναικών τους. Ήρθε λοιπόν η ώρα και ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει το δικό του τμήμα γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πλάνο για τη δημιουργία του εν λόγω τμήματος έχει εκπονηθεί και είναι θέμα χρόνου οι επίσημες ανακοινώσεις. Είναι μια δουλειά που βρίσκεται καιρό «στα σκαριά» και αναμένεται σύντομα να γίνει πράξη.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» έχουν βρει τους χώρους για την ομάδα και θα κάνουν κάποιες εργασίες στο γήπεδο του ΣΕΦ. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού ενώ έχουν «κλειδώσει» και οι πρώτες κινήσεις για την κατάρτιση του ρόστερ.

Φυσικά, η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει από τη Γ’ Εθνική, όμως η είσοδος του Ολυμπιακού στο άθλημα και πιθανότατα σε λίγα χρόνια στην Women's Football League αναμένεται να συμβάλλει στην περεταίρω εξέλιξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα χάρη στον υψηλό ανταγωνισμό.