Άρσεναλ: «Έδεσε» την αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, Λία Γουίλιαμσον

Η αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Λία Γουίλιαμσον υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ

Άρσεναλ: «Έδεσε» την αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, Λία Γουίλιαμσον

Η αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Λία Γουίλιαμσον υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ. Η 27χρονη αμυντική έχει πραγματοποιήσει 232 συμμετοχές από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στα 17α γενέθλιά της, τον Μάρτιο του 2014.

Η Γουίλιαμσον, η οποία ήταν αρχηγός της Αγγλίας στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2022, έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο που υπέστη εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Απρίλιο του 2023, αλλά επέστρεψε για να κάνει εννέα συμμετοχές στη Women's Super League το 2023-24.

«Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει η Άρσεναλ για μένα, αλλά νομίζω ότι κάθε φορά που υπογράφω ένα νέο συμβόλαιο, νιώθω αυτή την αγάπη να αναφλέγεται ξανά», δήλωσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω - αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορώ ακόμα να συνεχίσω να αναπτύσσομαι, να εξελίσσομαι και να δοκιμάζομαι. Ως ομάδα, είμαστε όλοι πολύ συγκεντρωμένοι στο να φέρουμε περισσότερα τρόπαια σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσω ξανά όταν έρθει η νέα σεζόν».