Μήτκου: «Δεν έχει σημασία ποια βάζει το γκολ, αλλά να κερδίζουμε»

Οι δηλώσεις της σκόρερ του ΠΑΟΚ, Μαρίας Μήτκου, μετά την νίκη επί της Ολυμπιάδας Υμηττού με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Μήτκου: «Δεν έχει σημασία ποια βάζει το γκολ, αλλά να κερδίζουμε»

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στους Νέους Επιβάτες της Ολυμπιάδας Υμηττού με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Στο 10ο λεπτό, ο Δικέφαλος του Βορρά «εξαργύρωσε» την κυριαρχία του και τις συνεχόμενες ευκαιρίες, με την Μήτκου να παίρνει το ριμπάουντ μετά από χαμένο τετ α τετ της Χέλμβαλ, και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 1-0.

Η αριστερή οπισθοφύλακας και σκόρερ των «μελανόλευκων», Μαρία Μήτκου δήλωσε:

«Ξεκίνησε σήμερα (4/2) ο δεύτερος γύρος. Για εμάς αυτά τα παιχνίδια, τα οποία είναι θεωρητικά πιο εύκολα, εν τέλη είναι πιο δύσκολη διότι σίγουρα η συγκέντρωση μας δεν είναι στο 100%, και αυτό φάνηκε σήμερα στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας.

Το σκορ είναι πλασματικό, καθώς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμα πέντε με έξι γκολ. Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση, παρόλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Όσον αφορά το γκολ μου, δεν έχει σημασία ποιος το βάζει, αλλά να κερδίζουμε ομαδικά. Εμένα προσωπικά είναι χαρά μου όποτε βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».