Κοζανίδης: «Περιμένουμε ένα ντέρμπι»

Για τον δύσκολο αγώνα με τις Νέες Ατρομήτου μίλησε ο προπονητής της ΡΕΑ, Στέλιος Κοζανίδης. 

Κοζανίδης: «Περιμένουμε ένα ντέρμπι»

Η Ρ.Ε.Α. κλείνει τον α’ γύρο της Women’s Football League με ένα εξαιρετικό δύσκολο ματς εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας τις Νέες Ατρομήτου, για την 13η αγωνιστική.

Την Κυριακή (15.00) η ομάδα του Ρεθύμνου θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι, όπου θα αναζητήσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, το ματς αναμένεται ντέρμπι, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής, Στέλιος Κοζανίδης, σημειώνοντας πως η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα το κατακτήσει:

«Σίγουρα αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και θα διεκδικήσουμε εξίσου τη νίκη. Αμφότερες προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα, αναμένοντας λοιπόν ένα ντέρμπι. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, έχοντας καλή ψυχολογία, ενώ θα πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορούμε. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και δείξει μέσα στο γήπεδο ότι το θέλει περισσότερο, τότε θα είναι αυτή που θα το κερδίσει».

Σε ερώτηση για το πως βρίσκει την ομάδα η λήξη του α’ γύρου και τι να περιμένουμε στη συνέχεια, απάντησε: «Να μην κρυβόμαστε, έχουμε μία καλή διαφορά με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, οπότε αυτό μας δίνει μία ασφάλεια. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, πρέπει να είσαι για όλα προετοιμασμένος, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς, να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να συνεχίσουμε μία καλή πορεία. Ολοκληρώνεται ο α’ γύρος την Κυριακή, όπου με ένα θετικό αποτέλεσμα θα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και καλή ψυχολογία στον β’ μισό».