Α' Γυναικών: Στα... πράσινα η Νατάσα Σιράζι

Την επιθετική της γραμμή ενίσχυσε η ΡΕΑ ενόψει της συνέχειας στην Α' Γυναικών με την απόκτηση της 28χρονης εξτρέμ Νατάσα Σιράζι. 

Α' Γυναικών: Στα... πράσινα η Νατάσα Σιράζι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την ποδοσφαιρίστρια Νατάσα Σιράζι.

Ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας, προσθέτοντας ποιότητα στην επιθετική της γραμμή. Η Νατάσα Σιράζι είναι από την Ουγκάντα, με καταγωγή από το Ιράν και δανέζικη υπηκοότητα. Είναι 28 ετών (γεν. 8/2/96) και αγωνίζεται ως ακραία επιθετικός. Διακρίνεται για την ταχύτητα της, την τεχνική της κατάρτιση, αλλά και την οξυδέρκεια της, κάνοντας τις συμπαίκτριες της καλύτερες.

Η πορεία της και οι παραστάσεις της είναι πολλές από υψηλού επιπέδου ομάδες και πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί στην KF Τίρανα, την Μπεσίκτας, τη Νόρντζελαντ, τη Ράγιο Βαγεκάνο, με τελευταίο σταθμό την ιταλική Βενέτσια. Μάλιστα, πέρυσι κατέκτησε το ιταλικό Κύπελλο (Serie C) με τη Βενέτσια, ενώ το 2019 οδήγησε τη Νόρντζελαντ στη μεγάλη κατηγορία της Δανίας. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων μετράει πολλές συμμετοχές με τη φανέλα της Ουγκάντας, ενώ το 2022 τη βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ανατολικής Αφρικής.

Η Ρ.Ε.Α. καλωσορίζει την Νατάσα Σιράζι και της εύχεται υγεία, καλή αρχή και πολλές επιτυχίες.

ΝΑΤΑΣΑ ΣΙΡΑΖΙ: «ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΣΙΣΤ»

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νέα μου ομάδα. Είχα ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα. Τα κορίτσια είναι φιλικά και φιλόξενα, όπως και το σταφ, οπότε θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου εδώ.

Μου αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας, νομίζω ότι θα ταιριάξω πολύ καλά καθώς είναι ο τρόπος που μου αρέσει να παίζω, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι αξίες του συλλόγου οι οποίες ταιριάζουν στον χαρακτήρα μου.

Οι στόχοι μου για την ομάδα είναι να τερματίσει στην πρώτη 3άδα. Ως εξτρέμ μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο μέσω της σκληρής δουλειάς, πετυχαίνοντας γκολ και δίνοντας ασίστ»».