ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-2: Ανατροπή και… +8 (Highlights)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 με ανατροπή τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +8 στην κορυφή της Women’s Football League.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-2: Ανατροπή και… +8 (Highlights)

«Μελανόλευκο» έβαψαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και νίκησαν 3-2 με ανατροπή και ξέφυγαν στο +8 στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Women’s Football League.

Οι Πράσινες πήραν το προβάδισμα στο 16' με την Ντομόντ να εκμεταλλεύεται μια αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων όμως οι τελευταίες απάντησαν με πέναλτι της Μαρίας Μήτκου στο 38'.

Η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, Έμιλι Χέλμβαλ, έβαλε σε ρόλο οδηγού τον ΠΑΟΚ με ωραία κεφαλιά στο 49' προτού η Ντομόντ φέρει ξανά το ματς σε ισορροπία στο 56'. Οι πρωταθλήτριες έφτασαν τελικά στην σημαντική νίκη με την Αντιγόνη Παπαδοπούλου στο 80ο λεπτό.

Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβηκε στους 33 βαθμούς αφήνοντας στους 25 τον Παναθηναϊκό ενώ οι Θεσσαλονικείς τώρα προβληματίζονται για την κατάσταση της Καλέση, η οποία τραυματίστηκε στο γόνατο και έγινε αλλαγή στο 8'.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κιουρεξίδου, Αχμέντοβα, Γκούνη, Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη, Γιοβάνη (Βαρδαλή 70'), Καλέση (Κατσάνου 8', Παπαδοπούλου 70'), Ακίντα, Χέλμβαλ.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Γιαννακούλη, Δημητρίου, Μάια, Σιδηρά, Νεφρού, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Ντόμοντ, Χαμαλίδου, Κοκοτσάκη (Γκραντ 40', Κατωπόδη 86')), Σπυριδωνίδου

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: