Κάλλια Βορριά: «Παίζουμε η μία για την άλλη»

Οι δηλώσεις της Κάλλιας Βορριά και του Στέλιου Κοζανίδη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Ρ.Ε.Α. με την ΑΕΛ. 

Κάλλια Βορριά: «Παίζουμε η μία για την άλλη»

Η Ρ.Ε.Α. ταξίδεψε χθες (12/1) με προορισμό τη Λάρισα, όπου την Κυριακή (14/1, 12.00) θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η ομάδα του Ρεθύμνου θα προσπαθήσει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της μετά την τελευταία μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ. Σίγουρα, το έργο των κοριτσιών της Ρ.Ε.Α. δεν θα είναι εύκολο, με την ΑΕΛ να είναι μία υπολογίσιμη αντίπαλος, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής, Στέλιος Κοζανίδης:

«Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όπως ήταν η νίκη επί της ΑΕΚ. Όμως, θα παίξουμε και με μία πολύ καλή ομάδα την Κυριακή, όπως είναι η Λάρισα. Έχω τονίσει ότι δεν διαλέγουμε αντιπάλους και δεν υποτιμούμε κανέναν. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι το ίδιο, οπότε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία τα βλέπουμε όλα. Είναι πλασματική η θέση της ΑΕΛ στη βαθμολογία, καθώς θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς σύμφωνα με τις εμφανίσεις της. Θέλω να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι, να έχουμε υπευθυνότητα και την προσοχή μας στο παιχνίδι, αλλά να έχουμε την ικανότητα και τον παράγοντα της τύχης με τη μεριά μας για να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Είδαμε τι λάθη κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και όσο πιο λίγα κάνεις, τόσο πιο πολλές ελπίδες έχεις για να πάρεις τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των κοριτσιών όλο αυτό το διάστημα και θέλω να συνεχίσουν να παίρνουν αυτό που τους αναλογεί μέσα στο γήπεδο».

Από την μεριά της, η Κάλλια Βορριά υπογράμμισε πως στόχος είναι η νίκη, με «όπλο» την ποιότητα τους και την υλοποίηση του πλάνου του τεχνικού τιμ:

«Όλα τα ματς είναι το ίδιο σημαντικά. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε σε μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ο στόχος είναι πάντα ίδιος και είναι πάντα είναι νίκη. Θεωρώ πως αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών και κρατήσουμε την συγκέντρωση μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα θα δείξουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και θα επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς. Η κάθε νίκη σίγουρα κρατά την ψυχολογία μας ψηλά, πόσο μάλλον όταν έρχεται από δυνατά παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΚ. Είμαστε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, δουλεύουμε καθημερινά πολύ και παίζουμε η μία για την άλλη. Πιστεύω πως αυτά τα στοιχεία μας κάνουν δυνατή ομάδα και πάρα την απώλεια κάποιων βαθμών στα προηγούμενα παιχνίδια μπορούμε να τερματίσουμε σε αυτό το πρωτάθλημα σε μια πολύ καλή θέση».