Σαμ Κερ: Ρήξη χιαστού για την αστέρα της Τσέλσι

Η αρχηγός της Τσέλσι, Σαμ Κερ υπέστη ρήξη χιαστού κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των «μπλε».

Σαμ Κερ: Ρήξη χιαστού για την αστέρα της Τσέλσι

Η επιθετικός της Τσέλσι, Σαμ Κερ, υπέστη τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο του γόνατος (ACL), όπως επιβεβαίωσαν οι πρωταθλήτριες Αγγλίας.

Η Σαμ Κερ υπέστη τον τραυματισμό κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των «μπλε» στο Μαρόκο ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Η Τσέλσι δήλωσε ότι η διεθνής Αυστραλή σέντερ φορ θα «αξιολογηθεί από ειδικό τις επόμενες ημέρες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποκατάστασή της με την ιατρική ομάδα του συλλόγου».

Ο Κερ εντάχθηκε στην Τσέλσι το 2019 και έχει πετύχει 99 γκολ σε 128 αγώνες. Έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους WSL με τον σύλλογο, καθώς και τρία Κύπελλα Αγγλίας και δύο Λιγκ Καπ.

Η 30χρονη αγωνίστηκε με την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του περασμένου καλοκαιριού, χάνοντας την φάση των ομίλων λόγω τραυματισμού στη γάμπα, αλλά επιστρέφοντας στη νοκ άουτ φάση, καθώς η συνδιοργανώτρια ομάδα έφτασε στα ημιτελικά, όπου έχασε από την τελική δευτεραθλήτρια Αγγλία.

Η Τσέλσι πρόσθεσε σε ανακοίνωσή της την Κυριακή: «Όλοι στην Τσέλσι θα ήθελαν να ευχηθούν στη Σαμ τα καλύτερα για την ανάρρωσή της».