Αλεξάνδρα Κοτσιμπέλη: «Όταν δεν σου βγαίνει το παιχνίδι...»

Οι δηλώσεις της 19χρονης τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Αλεξάνδρας Κοτσιμπέλη μετά την ήττα από την ΡΕΑ

Αλεξάνδρα Κοτσιμπέλη: «Όταν δεν σου βγαίνει το παιχνίδι...»

Ιδανικά ξεκίνησε το 2024 για τη ΡΕΑ, αφού νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ στο γήπεδο της Σοχώρας για την 10η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η 19χρονη (04/08/2003) τερματοφύλακας της Ένωσης, Αλεξάνδρα Κοτσιμπέλη, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Σε κάθε ματς προετοιμάζεσαι διαφορετικά και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και στην τύχη και στα λάθη. Ήταν ένα ματς που παρότι είμαστε με τον κόουτς μαζί λίγο καιρό, βάλαμε δικά του πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά κάποιες φορές όταν δε σου βγαίνει ένα παιχνίδι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι από το να ξαναδουλέψεις και να πας παρακάτω.

Σε κάθε αλλαγή προπονητή, κάθε αθλήτρια θέλει να αποδείξει πράγματα, οπότε πιστεύω είναι το πάθος που πρέπει να δείξει η καθεμία. Από εδώ και πέρα μόνο δουλειά, να δούμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε».

Στον αντίποδα, η μέση της ΡΕΑ, Ελευθερία Δαφέρμου, ανέφερε πως:

«Αρχικά θέλω να πω ότι ξεκινήσαμε την προπονητική εβδομάδα πολύ αποφασισμένες με στόχο τη νίκη. Στον βαθμολογικό πίνακα βρισκόμασταν σε μία θέση που δεν μας αντιπροσώπευε, οπότε το σημερινό αποτέλεσμα μας δίνει χαρά και ψυχολογία για να συνεχίσουμε ανάλογα. Το ματς κρίθηκε στη συγκέντρωση και στο πόσο το ήθελε η κάθε ομάδα. Νομίζω ότι το δείξαμε και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερά παρότι μπήκαμε μουδιασμένες στα πρώτα λεπτά. Μετά ισορροπήσαμε και ήμασταν ανώτερες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξέραμε ότι απέναντι μας είχαμε μία πολύ ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα, δουλεύοντας πάνω σε αυτό. Δεν της αφήσαμε πολλά περιθώρια μέσα στο γήπεδο, οπότε από πλευράς μας είχαμε καλή διαχείριση.

Σίγουρα η αλλαγή προπονητή δημιουργεί μία αναστάτωση, αλλά αν οι αθλήτριες εστιάζουν στο ποδόσφαιρο μπορείς να προσαρμοστείς πολύ γρήγορα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού, παρουσιάζοντας ένα πιο επιθετικό πρόσωπο. Σε ένα μεγάλο βαθμό ήμασταν μέσα σε αυτό.

Θεωρώ πως με δουλειά, συγκέντρωση μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα μέσα στο 2024».