Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Σπυριδωνίδου

Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει για τα επόμενα δυόμιση χρόνια η διεθνής επιθετική Σούλα Σπυριδωνίδου

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Σπυριδωνίδου

Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση της 26χρονης επιθετικής Σούλας Σπυριδωνίδου από την Ιταλική Πάρμα για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Κατά το παρελθόν, η διεθνής παίκτρια από τη Βέροια έχει φορέσει τη φανέλα των Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

Ενώ στο εξωτερικό έχει παίξει σε Σαραγόσα, Απόλλων Λεμεσού, Μπάρι, Τερνάνα και Πάρμα. Μάλιστα κατέχει τον τίτλο της πρώτης σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα της Serie B με 25 γκολ την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, η Σπυριδωνίδου αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών με την οποία έχει σκοράρει 12 τέρματα.

Στην πρώτη της δήλωση η Σπυριδωνίδου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε ένα Σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του Συλλόγου προς το πρόσωπό μου και ένα ευχαριστώ στον Σωτήρη Πανταλέων για τη θέληση και την προσπάθειά του από το καλοκαίρι να με δει ντυμένη στα πράσινα».