Κυριακόπουλος: «Σε τέτοια ματς έχει σημασία ποιος το θέλει περισσότερο»

Το σχόλιο του προπονητή της Ρ.Ε.Α., Νίκου Κυριακόπουλου ενόψει του σημερινού (09/12, 13.45, Action24) αγώνα με τον ΟΦΗ. 

Κυριακόπουλος: «Σε τέτοια ματς έχει σημασία ποιος το θέλει περισσότερο»

Η Ρ.Ε.Α. επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με ένα εξαιρετικά σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα (09/12, 13.45, Action24) θα ανοίξει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Women’s Football League, φιλοξενώντας τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Σοχώρας.

Ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου, Νίκος Κυριακόπουλος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αντίπαλο και την ποιότητα του, ενώ τόνισε τα στοιχεία που κρίνουν τον νικητή σε τέτοια παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός. Ο ΟΦΗ πέρα από το γεγονός πως είναι μία ομάδα ιστορική, στην πράξη είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα. Διαθέτει ένα ρόστερ με βάθος, έχοντας κάνει πολλές και ποιοτικές προσθήκες. Σύμφωνα με αυτά αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από πολλές πλευρές.

Για μας όταν μιλάμε για τέτοια παιχνίδια δεν ισχύει κάτι διαφορετικό, αφού σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Φυσικά, σε τέτοια ματς όταν έρχεται το θετικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει πολλαπλά οφέλη και όχι μόνο βαθμολογικά.

Τα προγνωστικά πάντα υπάρχουν πριν από κάθε αγώνα, χαρακτηρίζοντας ένα ματς ντέρμπι, όμως όλα αυτά σταματούν όταν σφυρίξει την έναρξη ο διαιτητής. Η κάθε ομάδα πρέπει να αποδείξει τα δικά της πράγματα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια έχει μεγάλη σημασία το ποιος το θέλει περισσότερο. Ζητούμενο σίγουρα είναι τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης ώστε να έχουμε τύχη».

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι αφιερωμένος στην Κρήτη. Στο πλαίσιο αυτό, ο ιστορικός Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης αποδέχθηκε την πρόκληση της Ρ.Ε.Α., αναμένοντας να δώσει έντονο παραδοσιακό χρώμα. Παιδιά του Ομίλου Βρακοφόρων, με Κρητικές φορεσιές, θα συνοδεύσουν τις αθλήτριες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο ημίχρονο οι θεατές θα απολαύσουν χορούς από τους χορευτές του ομίλου και θα τιμήσουν την μνήμη του αείμνηστου Προέδρου, Στέλιου Κιαγιαδάκη.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο εντός έδρας αγώνας της Ρ.Ε.Α. θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από το ACTION 24, ενώ διαδικτυακά μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: www.action24.gr/live-stream/

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (8η)

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

13.45 ΡΕΑ – ΟΦΗ (Ρεθύμνου – Ε. Βράγκου, Α. Βράγκου, Μπαντά (Χανίων) – 4ος Διαιτητής: Ψιλιτέλης (Χανίων).

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

13.00 Καστοριά – Αστέρας Τρίπολης (ΔΑΚ Καστοριάς – Βλάχος (Γρεβενών), Γκέλης, Πασιάς (Ηπείρου).

15.00 Νέες Ατρομήτου – Παναθηναϊκός (Χωράφας – Κοτταρά, Γιδάρη (Ευβοίας), Τριανταφυλλίδης (Πειραιώς).

15.00 Βόλος – Ελπίδες Καρδίτσας (ΕΑΚ Βόλου – Δεληγιάννη, Στεργιακούλης, Κουτίνα (Λάρισας).

15.00 Τρίκαλα – Σειρήνες Γρεβενών (Τρικάλων – Σιναΐτη, Τασιόπουλος, Γκατζούνα (Θεσσαλίας).

15.00 ΑΕ Λάρισας – ΠΑΟΚ (Νεάπολης Λάρισας – Ασλανίδης, Τσικλητάρη, Μαυρογιώργης (Πιερίας) – 4ος Διαιτητής: Κοσμανός).

15.00 Ολυμπιάδα Υμηττού – ΑΕΚ (Υμηττού – Βογιατζιδάκη, Γκαρά (Πειραιώς), Μπέλλου (Θεσσαλίας).