Κυριακόπουλος: «Να κάνουμε ο,τι μπορούμε για να κερδίσουμε»

Ένα ντέρμπι περιμένει από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής της Ρ.Ε.Α., Νίκος Κυριακόπουλος.

Κυριακόπουλος: «Να κάνουμε ο,τι μπορούμε για να κερδίσουμε»

Η Ρ.Ε.Α. είναι πανέτοιμη για την 2η συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση, φιλοξενώντας την Κυριακή (16.00) τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η ομάδα του Ρεθύμνου αναζητά την 4η σερί επιτυχία της, έχοντας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα ματς που μπορεί να είναι απέναντι σε μία νεοφώτιστη ομάδα, αλλά η οποία διαθέτει ένα εξαιρετικά έμπειρο ρόστερ και έχει υψηλούς στόχους.

Ένα ντέρμπι αναμένεται, λοιπόν, στο γήπεδο της Σοχώρας, όπως συμφώνησε και στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης, Νίκος Κυριακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως το ζητούμενο είναι να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να φτάσουν στη νίκη:

«Οι φετινές μας νεοφώτιστες ομάδες δεν έχουν τον ρόλο που ορίζει ο συγκεκριμένος τίτλος, καθώς διαθέτουν γεμάτα ρόστερ, παίκτριες με πολλές εμπειρίες από την πρώτη κατηγορία και από ξένα πρωταθλήματα.

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Κυριακάτικος αντίπαλος μας, Αστέρας Τρίπολης, έχουν δεδομένα έμπειρα ρόστερ. Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ακόμα ένα που θέλουμε να μπούμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το κερδίσουμε. Κάθε εβδομάδα εξετάζουμε και τα θετικά και τα αρνητικά μας και αυτά που θέλουν βελτίωση.

Ο χρόνος πάντα πιέζει και προσπαθούμε να βάλουμε σε προτεραιότητα τα πιο σημαντικά που μπορούμε να βελτιώσουμε. Σε σχέση με τον αντίπαλο έχουμε δει κάποια πράγματα, αλλά το δείγμα γραφής είναι ακόμα μικρό, όπως και τα διαθέσιμα βίντεο από προηγούμενους αγώνες.

Είναι νωρίς για να έχουμε αρκετά ματς των αντιπάλων για να αναγνωρίσουμε το παιχνίδι τους ξεκάθαρα. Γενικά, δε νομίζω ότι φέτος υπάρχουν παιχνίδια που δεν τα ορίζουμε ως ντέρμπι. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και ντέρμπι».