Κυριακόπουλος: «Οπωσδήποτε νίκη με τα Τρίκαλα»

Για την επικείμενη αναμέτρηση της Ρ.Ε.Α. με τα Τρίκαλα μίλησε ο τεχνικός των Ρεθυμιωτών, Νίκος Κυριακόπουλος επισημαίνοντας την αναγκαιότητα για νίκη.

Κυριακόπουλος: «Οπωσδήποτε νίκη με τα Τρίκαλα»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Ρ.Ε.Α. απέναντι στα Τρίκαλα ολοκληρώνεται, καθώς η σέντρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (13.00) στο γήπεδο της Σοχώρας.

Η Ρεθυμνιακή ομάδα θα αναζητήσει την 3η της φετινή νίκη, θέλοντας να τα καταφέρει για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της. Απέναντι της θα συναντήσει μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά και δύο γνώριμα κορίτσια από το παρελθόν, την Γκιζέλα Μπετανκούρ και την Μιλιάνα Σμιλίκοβιτς, οι οποίες τίμησαν την φανέλα της.

Για την αναμέτρηση μίλησε ο προπονητής, Νίκος Κυριακόπουλος, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα του θετικού αποτελέσματος, αλλά και το πως δούλεψε η ομάδα όλη την εβδομάδα.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη με τα Τρίκαλα, ενώ δεδομένα δεν θέλουμε απώλειες στην έδρα μας, ψάχνοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη Σοχώρα. Από κει και πέρα, είναι και βαθμολογικό το κίνητρο, θέλοντας να χτίσουμε σιγά – σιγά τον στόχο μας και να μην προσθέσουμε περισσότερο άγχος. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και βάσει προγράμματος.

Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα που κάναμε στο προηγούμενο ματς. Να βρούμε τα πατήματα μας και να φτάσουμε εκεί που ήμασταν πριν τη διακοπή. Γιατί και στην Ολυμπιάδα είδαμε κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με την αποχή που είχαμε. Επίσης, προσθέσαμε κάποια πράγματα σχετικά με τον αντίπαλο, με όσα έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε.

Παράλληλα, θα έχουμε και δύο γνώριμα κορίτσια την Κυριακή, την Μπετανκούρ και τη Σμιλίκοβιτς, οι οποίες θα βρεθούν απέναντι μας για πρώτη φορά και ανυπομονούμε να τις ξαναδούμε».