Κυριακόπουλος: «Η συγκέντρωση το “κλειδί” στο ματς με την Ολυμπιάδα»

Για την αναμέτρηση της Ρ.Ε.Α. με την Ολυμπιάδα στον Υμηττό (4/11, 16.00) μίλησε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Κυριακόπουλος

Κυριακόπουλος: «Η συγκέντρωση το “κλειδί” στο ματς με την Ολυμπιάδα»

Η Ρ.Ε.Α. ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του σημερινού (4/11 – 16.00) αγώνα στον Υμηττό απέναντι στην Ολυμπιάδα, για την 4η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η ομάδα του Ρεθύμνου θα επιστρέψει στην δράση έπειτα από περίπου 21 μέρες, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, αλλά και της αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ, αναζητώντας εκ νέου αγωνιστικό ρυθμό.

Φυσικά, στόχος είναι η νίκη, όπως τονίζει σε κάθε ματς ο προπονητής, Νίκος Κυριακόπουλος, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει το επίπεδο συγκέντρωσης των κοριτσιών μετά από τόσες μέρες μακριά από τα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάντα προσπαθούμε να βλέπουμε οτιδήποτε θετικά, ακόμα και μία μεγάλη διακοπή όπως αυτή. Όμως, μαζί με τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, η αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ μας δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κάτι που σίγουρα δεν κάνει καλό στην εύρεση ρυθμού. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήσαμε να μείνουμε σε υψηλούς ρυθμούς προπόνησης, έχοντας παράλληλα και πολλές απουσίες με τις Εθνικές ομάδες.

Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια να μπαίνουμε με στόχο τη νίκη, ανεξαρτήτως συνθηκών, να ψάχνουμε λύσεις και όχι δικαιολογίες, με σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Το σίγουρο είναι ότι προσπαθούμε κάθε φορά να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, ενόψει του επόμενου αγώνα, είναι εκείνο της συγκέντρωσης, που παίζει πάντα ρόλο σε όλα τα ματς. Απλά σίγουρα μετά από αυτήν την αποχή θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε μεγαλύτερα επίπεδα συγκέντρωσης γιατί καλώς ή κακώς έχουμε περισσότερες από 20 μέρες χωρίς αγώνες».