ΡΕΑ: Νέα τερματοφύλακας η Φινλανδή Αν-Σόφι Γκρίπενμπεργκ

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης τερματοφύλακα Αν-Σόφι Γκρίπενμπεργκ.

ΡΕΑ: Νέα τερματοφύλακας η Φινλανδή Αν-Σόφι Γκρίπενμπεργκ

Μία ακόμα σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών, προσθέτοντας ταλέντο κάτω από τα γκολπόστ. Η Αν-Σόφι Γκρίπενμπεργκ κατάγεται από τη Φινλανδία, είναι 24 ετών (γεν. 22/11/1999) και έχει ύψος 1.80μ.

Το 2016 αποτέλεσε μέλος της Μάριεχαμν, ενώ την επόμενη τριετία φόρεσε τη φανέλα της Άλαντ Γιουνάιτεντ. Το 2019 μετακόμισε στην Κάρσλουντς Έρεμπρο (Σουηδία), ενώ το 2020 εντάχθηκε στο ρόστερ της ΡΙΚ Καρλκογκα (Σουηδία), η οποία αποτέλεσε τον τελευταίο της σταθμό στη Σκανδιναβία πριν δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη της στην Ελλάδα και τη Women’s Football League.

Γκρίπενμπεργκ: «Η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στο δυναμικό της Ρ.Ε.Α. Η πρώτη επαφή έγινε με τον ατζέντη μου, ενώ στη συνέχεια συνομίλησα με το τεχνικό τιμ της ομάδας και τότε κατάλαβα ποιο είναι το μέλλον μου.

Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και συμμετέχει στη μεγαλύτερη κατηγορία. Έτσι, ένιωσα πως αποτελεί ένα καλό μέρος για να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα και την κουλτούρα.
Η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ καλά. Είναι σαν οικογένεια. Νιώθω ότι η ομάδα έχει τη νοοτροπία του νικητή και είναι έτοιμη να δουλέψει σκληρά.

Στόχος μου για αυτή τη σεζόν είναι να εξελιχθώ ως παίκτρια και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια κρατώντας ανέπαφη την εστία».

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ρ.Ε.Α. καλωσορίζει την Αν-Σόφι Γκρίπενμπεργκ στην... παΡΕΑ της και της εύχεται μία δημιουργική σεζόν με υγεία.