Βόλος 2004: Πήρε τη Ρέιτσεν Νταϊάνα Νόιμαν για τον «άσο»

Με την 23χρονη Αμερικανίδα Ρέιτσελ Νταϊάνα Νόιμαν ενίσχυσε τη θέση κάτω από τα δοκάρια του ο Βόλος 2004

Βόλος 2004: Πήρε τη Ρέιτσεν Νταϊάνα Νόιμαν για τον «άσο»

Λίγο διάστημα μετά την απόκτηση της Σέρβας Μίλιτσα Μπάμπιτς, ο Βόλος 2004 ενέταξε στο δυναμικό του ακόμη μια ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος για την Αμερικανίδα τερματοφύλακα Ρέιτσελ Νταϊάνα Νιούμαν, η οποία έχει ήδη τεθεί στη διάθεση της προπονήτριας Έλενας Κουσκούνη.

Στα 23 της χρόνια, η Νιούμαν περνάει για πρώτη φορά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, αφού τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με την ομάδα του Palm Beach Atlantic University, ενώ για λίγο αποτέλεσε μέλος των Central Florida Crusaders. Τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Βόλος 2004 είδαν ότι διαθέτει το ταλέντο και τις ικανότητες για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Έτσι, συμπληρώνεται το παζλ του φετινού Βόλου, που ακόμη βέβαια δεν έχει μπει σε αγωνιστική δράση, αφού εξαιτίας των πλημμυρών, αναβλήθηκε και το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Αυτό αναμένεται να οριστεί κάποια στιγμή μεσοβδόμαδα, ενώ ουσιαστικά το πρώτο παιχνίδι για τις «Βολιώτισσες» θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τις νεοφώτιστες Σειρήνες Γρεβενών εκτός έδρας.