Κυριακόπουλος: «Να καταφέρουμε να φτιάξουμε ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα»

Ο Νίκος Κυριακόπουλος, μίλησε για την πρεμιέρα της Ρ.Ε.Α.

Κυριακόπουλος: «Να καταφέρουμε να φτιάξουμε ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα»

Η Ρ.Ε.Α. προετοιμάζεται για τον Κυριακάτικο αγώνα της Women’s Super League, όταν θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Σοχώρας (15.00).

Η ομάδα του Ρεθύμνου θέλει να κάνει μία ιδανική αρχή, αντιμετωπίζοντας μία «νεοφώτιστη», αλλά εξαιρετικά ενισχυμένη ομάδα. Το έργο της θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αναμένοντας τον κόσμο να δώσει το «παρών» σε έναν αγώνα γιορτή κόντρα σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κυριακόπουλος, μίλησε για την πρεμιέρα της Ρ.Ε.Α., κάνοντας αναφορά στην πολύ ενισχυμένη ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ σημείωσε πως αντίστοιχα η ομάδα του έκανε σημαντική ανανέωση, με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμα ανταγωνιστικού συνόλου. «Από μόνη της η διοργάνωση και βάσει της νέας μορφής, μας δίνει αισιοδοξία για την ανάπτυξη του αθλήματος. Μας προσφέρει ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με την έλευση νέων ομάδων και ισχυρών brand, όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, οι Νέες Ατρομήτου. Μόνο θετικά μπορούμε να το δούμε όλο αυτό και ανυπομονούμε γα το ξεκίνημα. Ευχόμαστε σε όλους μία πολύ καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς.

Το μόνο που γνωρίζουμε για τον Παναθηναϊκό είναι ότι είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Ακόμα και από τις κλήσεις της Εθνικής είδαμε ότι έχει 6 παίκτριες από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αποδεικνύοντας για την ποιότητα που έχει προσθέσει. Έχει κινηθεί πολύ δυναμικά, δείχνοντας πως θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Εμείς έχουμε ανανεωθεί κατά πολύ, οπότε έχουμε το στοίχημα να καταφέρουμε να φτιάξουμε ξανά μία πολύ καλή ομάδα. Ώστε να έχουμε την αντίστοιχη δυναμική της περσινής χρονιάς. Θέλουμε και φέτος να έχουμε μία ομάδα με ποδοσφαιρική ταυτότητα και ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό σε οποιοδήποτε παιχνίδι».

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο, αναφέροντας: «Ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να το αντιμετωπίσει ως μία γιορτή του αθλήματος. Θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν μεγάλο σύλλογο, κάτι που δεν συναντάμε συχνά στην πόλη μας».