ΡΕΑ: Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου η Έφη Μπράμε

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την 23χρονη επιθετικό Έφη Μπράμε.

ΡΕΑ: Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου η Έφη Μπράμε

Για μία ακόμα χρονιά θα φορά την φανέλα της ΡΕΑ η ταλαντούχα μεσοεπιθετικός, Έφη Μπράμε, η οποία πρόσφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση της 3ης θέσης την περσινή σεζόν.

Η 23χρονη αθλήτρια (γεν. 20/1/00) επαναπατρίστηκε πέρυσι για λογαριασμό της Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών, αφού αγωνιζόταν στην Ulm Warhawks των Η.Π.Α., αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα με πτυχίο στο Kinesiology-Sports Management. Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι μετράει 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, όπου κατέγραψε και τις πρώτες της συμμετοχές στο Women’s Champions League, σημειώνοντας 3 γκολ.

Έφη Μπράμε: «Δεύτερη οικογένεια»

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα συνεχίζω να είμαι παίκτρια της ΡΕΑ. Είναι μια ομάδα που εξελίσσεται και έχει μεγαλύτερους στόχους κάθε χρόνο.

Ξέρω ότι ακούγεται συχνά το "δεύτερη οικογένεια", αλλά πραγματικά όταν μια ομάδα είναι τόσο υποστηρικτική και είναι εκεί για σένα ό,τι και αν συμβεί, μόνο έτσι μπορείς να τη χαρακτηρίσεις.

Φέτος το πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό από τις άλλες χρονιές, αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι με πέρσι. Θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και φέτος και να φτάσει ακόμη πιο ψηλά».