Ιστορική συνεργασία ΑΟ ΡΕΑ και ΑΟ Χανιά

Συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών ανακοίνωσαν ο ΑΟ ΡΕΑ με τον ΑΟ Χανιά

Ιστορική συνεργασία ΑΟ ΡΕΑ και ΑΟ Χανιά

Η σχετική ανακοίνωση:

Μία νέα, σημαντική και ιστορική συνεργασία για το ποδόσφαιρο Γυναικών της Δυτικής Κρήτης γεννήθηκε. Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. και Α.Ο. Χανιά θα πορευτούν μαζί σε επίπεδο ακαδημιών, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος.

Δύο από τις πιο σημαντικές παρουσίες του κρητικού ποδοσφαίρου Γυναικών ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό. Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α., η ομάδα του Ρεθύμνου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών και κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική σεζόν την 3η θέση και η ιστορική ομάδα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, η άξια εκπρόσωπος των Χανίων σε εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών (Β’ Εθνική), είναι έτοιμες να γράψουν κοινή πορεία στα τμήματα υποδομών. Συγκεκριμένα, θα έχουν και οι δύο σύλλογοι αναπτυξιακές αγωνιστικές ομάδες Κ17 και θα συναξιοποιήσουν τα ταλέντα της δυτικής Κρήτης προωθώντας τα στη Β’ Εθνική (Α.Ο. Χανιά) και στη συνέχεια στην Α’ Εθνική (Α.Ο. Ρ.Ε.Α).

Η ομάδα του Ρεθύμνου που εφαρμόζει με επιτυχία το πρότυπο πρόγραμμα εκπαίδευσης του ποδοσφαίρου με διαδραστικό τρόπο της UEFA Disney Playmakers και με την αγαστή συνεργασία των καταρτισμένων προπονητών των δύο ομάδων, στοχεύουν στην ανάπτυξη του αθλήματος. Μία συμπόρευση που θα ανοίξει νέα «μονοπάτια» στον χώρο του ποδοσφαίρου Γυναικών της Κρήτης για την ανάδειξη του.