Αστέρας Τρίπολης: Πήρε Νεοφύτου και Ζιώγα

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε δύο μεταγραφές για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου, με τις Χαρά Νεοφύτου και Ελίνα Ζιώγα να γίνονται κάτοικοι Αρκαδίας. 

Αστέρας Τρίπολης: Πήρε Νεοφύτου και Ζιώγα

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση δύο διεθνών αμυντικών για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, συμβόλαιο με τους «Αρκάδες» υπέγραψαν η Χαρά Νεοφύτου, διεθνής με την Εθνική ομάδα γυναικών της Κύπρου και η Ελίνα Ζιώγα, που έχει αγωνιστεί στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

Η Χαρά Νεοφύτου είναι γεννημένη στις 18/01/1996 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Ατρόμητος.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στον Αστέρα Τρίπολης, που είναι ένας ιστορικός και μεγάλος σύλλογος. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή, ανταγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας».

Η Ελίνα Ζιώγα είναι γεννημένη στις 05/03/2004 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Παναθηναϊκός.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελώ μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, προκειμένου η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν στην Α' Εθνική».