ΡΕΑ: Ενίσχυση στην άμυνα με την διεθνή Αναστασία Γκάτσου

Την απόκτηση της 26χρονης αμυντικού Αναστασίας Γκάτσου ανακοίνωσε η ΡΕΑ. 

ΡΕΑ: Ενίσχυση στην άμυνα με την διεθνή Αναστασία Γκάτσου

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την ποδοσφαιρίστρια Αναστασία Γκάτσου.

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της ιστορίας της ολοκλήρωσε η ομάδα μας, με τη διεθνή αμυντικό, Αναστασία Γκάτσου, να αποτελεί μέλος της οικογένειας μας. Η 26χρονη παίκτρια (γεν. 13/10/1997) επαναπατρίζεται για χάρη της Ρ.Ε.Α., αφού προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν στην ιταλική Μπάρι. Οι ποδοσφαιρικές βάσεις της είναι φυσικά ιδανικές, μιας και ξεκίνησε την ενασχόληση της με το άθλημα από το 2006 στον ΠΑΟΚ, κάνοντας ντεμπούτο με τη μεγάλη ομάδα το 2013. Ως το 2021 μέτρησε πολλά… ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα και παράλληλα 7 πρωταθλήματα Ελλάδας. Μάλιστα, συμμετείχε και στις δύο φορές που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προκριθεί στους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη «γαλανόλευκη», ούσα βασικότατο μέλος της, μετρώντας αρκετές προκρίσεις με τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ πραγματοποίησε ντεμπούτο με την Εθνική Γυναικών το 2015, σε ηλικία 18 ετών.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. καλωσορίζει τη σπουδαία ποδοσφαιρίστρια, Αναστασία Γκάτσου, στην οικογένεια του και της εύχεται υγεία και μία σεζόν με εμπειρίες και πολλές επιτυχίες!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΑΤΣΟΥ: «ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

«Είμαι χαρούμενη που είμαι πλέον κομμάτι της Ρ.Ε.Α. Με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο στόχος μου είναι πλέον κοινός με της ομάδας. Θεωρώ πως θα βρω τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε σε συνεργασία με το τιμ θα είμαι και εγώ 100% έτοιμη να βοηθήσω να πετύχουμε τα “θέλω” της Ρ.Ε.Α. και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα».