Μουντιάλ Γυναικών: Δεν τραυματίστηκε στον χιαστό η Ουόλς

Η Κίρα Ουόλς της Αγγλίας δεν υπέστη ζημιά στον χιαστό αλλά μένει εκτός για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Μουντιάλ Γυναικών: Δεν τραυματίστηκε στον χιαστό η Ουόλς

Η μέσος της Αγγλίας Κίρα Ουόλς δεν έχει υποστεί τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο (ACL), αλλά θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με την Κίνα.

Η Ουόλς χρειάστηκε να αποχωρήσει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια της νίκης με 1-0 επί της Δανίας την Παρασκευή - και υπήρξαν άμεσοι φόβοι ότι είχε υποστεί ζημιά στον χιαστό.

Η 26χρονη έπεσε στο 35ο λεπτό του αγώνα και το πόδι της πιάστηκε στο χορτάρι.

Η προπονήτρια Σαρίνα Βίγκερμαν παραδέχθηκε αργότερα ότι ο τραυματισμός φαινόταν "σοβαρός". Αλλά η FA επιβεβαίωσε ότι η Ουόλς δεν έχει υποστεί βλάβη στον χιαστό και θα παραμείνει με την Αγγλία στο τουρνουά καθώς θα αναρρώνει.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: "Έπειτα από μια σάρωση αργά το απόγευμα του Σαββάτου, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Κίρα Ουόλς δεν έχει υποστεί τραυματισμό πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Η μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια της νίκης της Παρασκευής με 1-0 εναντίον της Δανίας.

Η Ουόλς έχει αποκλειστεί από τον τελευταίο αγώνα του ομίλου D της Τρίτης εναντίον της Κίνας στην Αδελαΐδα και θα παραμείνει στη βάση της Αγγλίας στο Terrigal για να συνεχίσει την αποθεραπεία της.

Ο τραυματισμός της στο γόνατο θα συνεχίσει να αξιολογείται από το ιατρικό επιτελείο της Αγγλίας και δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση σε αυτό το στάδιο".

Η Αγγλία χάνει ήδη αρκετές βασικές παίκτριες λόγω τραυματισμού, όπως η Λέια Ουίλιαμσον, η Φραν Κέρμπι και η Μπεθ Μιντ.