ΑΕΚ: Ανανέωσαν Νίκα και Τριανταφυλλοπούλου (pics)

Στην ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Αντωνία Νίκα και Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου.

ΑΕΚ: Ανανέωσαν Νίκα και Τριανταφυλλοπούλου (pics)

Την ανανέωση με τις Αντωνία Νίκα και Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Τόσο η 21χρονη όσο και 14χρονη αθλήτρια θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου για τον επόμενη χρόνο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αντωνία Νίκα. Η 21χρονη (24/06/2002) μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Αντωνία Νίκα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου και του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα και στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Αντωνία, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!»

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου. Η 14χρονη (24/02/2009) αθλήτρια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και συνέβαλε στην κατάκτηση της ανόδου και του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Χριστίνα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!»