Πουτέγιας: Δεν έβγαλε όλη την προπόνηση της Δευτέρας (17/7)

Η Αλέξια Πουτέγιας δεν συμμετείχε σε ολόκληρη την πιο πρόσφατη προπόνηση της Εθνικής Ισπανίας στην προετοιμασία της για την πρεμιέρα του Μουντιάλ Γυναικών.

Πουτέγιας: Δεν έβγαλε όλη την προπόνηση της Δευτέρας (17/7)

Η Αλέξια Πουτέγιας είναι αναμφισβήτητα μια από τις αστέρες που θα τραβήξουν τα βλέμματα στο επερχόμενο (20/7-20/8, ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+) Μουντιάλ Γυναικών.

Η αρχηγός της Μπαρτσελόνα όμως προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και έτσι ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα, κάτι το οποίο δεν της επέτρεψε να συμμετέχει σε ολόκληρη την προπόνηση της Εθνικής Ισπανίας την Δευτέρα (17/7).

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Πουτέγιας δούλεψε για 20 λεπτά με τις συμπαίκτριές της και έπειτα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με την φυσιοθεραπεύτρια της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στην Φούρια Ρόχα δεν ανησυχούν για την συμμετοχή της στον αγώνα της πρεμιέρας την Παρασκευή (21/7, 10:30, ΑΝΤ1+) απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Το Μουντιάλ Γυναικών ξεκινά την Πέμπτη 20 Ιουλίου με την αναμέτρηση Νέα Ζηλανδία-Νορβηγία (10:00) και οι αγώνες θα μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Μείνετε συντονισμένοι στο fosonline.gr για όλα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.