Μουντιάλ Γυναικών: Με το βλέμμα στο τρόπαιο η Μάρτα

Η αρχηγός της «σελεσάο», Μάρτα δηλώνει έτοιμη για το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας της και δεν κρύβει ότι στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου. 

Μουντιάλ Γυναικών: Με το βλέμμα στο τρόπαιο η Μάρτα

Η θρυλική Μάρτα θα είναι κανονικά στην αποστολή της εθνικής γυναικών της Βραζιλίας και θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, που θα διεξαχθεί σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου (ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+).

Η 37χρονη, «η θηλυκή Πελέ», όπως έχει χαρακτηριστεί, θα συμμετάσχει στο έκτο Μουντιάλ της σπουδαίας καριέρας της.

Η Μάρτα έχει βραβευθεί πέντε φορές με το βραβείο καλύτερης γυναίκας ποδοσφαιριστή της FIFA (2006, 2007, 2008, 2009 ως βραβείο της παίκτριας της χρονιάς και το 2010 ως Χρυσή Μπάλα), ενώ μια φορά (2005) έχει έρθει δεύτερη στη σχετική ψηφοφορία.

«Είμαι έτοιμη για το τελευταίο Μουντιάλ μου και θα κάνω τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου», δήλωσε σχετικά η αρχηγός της «σελεσάο».

Το Μουντιάλ Γυναικών ξεκινά την Πέμπτη 20 Ιουλίου με την αναμέτρηση Νέα Ζηλανδία-Νορβηγία (10:00) και οι αγώνες θα μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Μείνετε συντονισμένοι στο fosonline.gr για όλα τα νέα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.