ΡΕΑ: Ανανέωσε για τρίτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Ο ΑΟ ΡΕΑ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την ταλαντούχα μεσοεπιθετικό Δήμητρα Μαρκουτσά.

ΡΕΑ: Ανανέωσε για τρίτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Έχει… πιάσει λιμάνι η 20χρονη παίκτρια, Δήμητρα Μαρκουτσά, η οποία θα παραμείνει για 3η σερί σεζόν στο Ρέθυμνο και την ΡΕΑ. Αναμφίβολα πρόκειται για μία αθλήτρια, η οποία είναι ένα από τα «βαρόμετρα» της ομάδας, ξεχωρίζοντας για την ταχύτητα και την οξυδέρκεια της. Μάλιστα, ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της περσινής σεζόν, σημειώνοντας 5 γκολ, συμπαρασύροντας με την ενέργεια της όλη την ομάδα.

Ο ΑΟ ΡΕΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως αισθάνεται ευτυχής που θα διατηρήσει στις τάξεις της την Δήμητρα Μαρκουτσά, ευχόμενος για μία σεζόν με υγεία και πολλά και εντυπωσιακά γκολ.

«ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΕΑ»

Μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου, η 20χρονη δήλωσε πως:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στη ΡΕΑ για τρίτη σχεδόν συνεχόμενη χρονιά. Είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και προσωπικά μου έχει βγάλει μια ασφάλεια στο να μην θέλω να φύγω.

Η ΡΕΑ ξεκίνησε από το μηδέν το καλοκαίρι του 2022 και με σταθερά βήματα έφτασε να τερματίσει στην 3η θέση της Ελλάδας. Είμαι πολύ περήφανη που ήμουν κομμάτι σε αυτήν την μαγική αγωνιστική σεζόν και ακόμα περισσότερο που συνεχίζω.

Ο στόχος της ομάδας πάντα θα είναι να φτάνουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και για να πούμε πιο συγκεκριμένα, φέτος γιατί όχι να είναι και το πρωτάθλημα».