Ριμπάνσκα: «Όνειρο μου είναι το πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ»

Ψηλά έβαλε τον πήχη η Νικόλ Ριμπάνσκα στις πρώτες της δηλώσεις λίγη ώρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΟΦΗ.

Ριμπάνσκα: «Όνειρο μου είναι το πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ»

Η Νικόλ Ριμπάνσκα, η οποία θα φορέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την φανέλα του ΟΦΗ, ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις: «Σας είχα πεί ότι ο ΟΦΗ είναι η δεύτερη οικογένεια μου και ήθελα πολύ να συνεχίσω. Η ομάδα, η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτριες μου, το νησί, ο κόσμος, είναι όλα υπέροχα. Φέτος, είχα μια πολύ καλή σεζόν και εγώ και η ομάδα. Μακάρι του χρόνου, να πάμε ακόμα καλύτερα! Ονειρο μου, είναι ένα πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και θα κάνω ότι μπορώ, για να την ανταποδώσω στο γήπεδο».

Για την παραμονή της Ριμπάνσκα, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, ανέφερε: «Ευχαριστώ τη Νικόλ που θα είναι μαζί μας και του χρόνου. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ, να μπορεί να κρατάει την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προσφέρουμε στα κορίτσια της γυναικείας ομάδας, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Ο πρόεδρος της επιτροπής της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Δημήτρης Μανουσάκης, με την σειρά του επισήμανε: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας, για τη νέα σεζόν. Η Ριμπάνσκα είναι μια καθοριστική παίκτρια για μας και είναι σημαντικό να την έχουμε στην ομάδα μας. Το ίδιο θα κάνουμε και με τα περισσότερα κορίτσια, ώστε να συνεχίσουμε, αυτή την ανοδική πορεία της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, στην Α’ Εθνική. Ευχαριστώ τον κ. Καζανάκη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που είναι δίπλα μας».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

Η Νικόλ Ριμπάνσκα, θα συνεχίσει να πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα, με τη φανέλα του ΟΦΗ!

Η διεθνής Σλοβάκα επιθετικός, η οποία αναδείχθηκε φέτος πρώτη σκόρερ στην Α’ Εθνική γυναικών, με τη φανέλα του ΟΦΗ (17 γκολ), θα συνεχίσει στην κρητική ομάδα, καθώς μετά απο συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έδωσε τα χέρια, για μια ακόμη σεζόν.