Κυριακόπουλος: «Νίκη για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στα πλέι οφ»

Η Ρ.Ε.Α. θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (15.00)  από τον Λεοντικό Κηφισιάς, για την 13η αγωνιστική της Women’s Football League. Όσα δήλωσε ο Νίκος Κυριακόπουλος.

Κυριακόπουλος: «Νίκη για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στα πλέι οφ»

Η Ρ.Ε.Α. θα αναζητήσει την νίκη που θα της δώσει από την Κυριακή την ιστορική πρόκριση στα πλέι οφ της Women’s Football League. Κάτι που σημείωσε και στις δηλώσεις του ο προπονητής, Νίκος Κυριακόπουλος, ενώ πρόσθεσε πως ανεξάρτητα από τις συνθήκες θα πρέπει να βγουν νικητές. «Σίγουρα θέλουμε τη νίκη ώστε να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η πρόκριση στα πλέι οφ. Κάτι που αν επιτευχθεί θα είναι πολύ σημαντικό και για την ιστορία του συλλόγου. Όμως, αυτήν την ώρα για μας προέχει το αγωνιστικό κομμάτι και το πως θα φτάσουμε σε αυτήν τη νίκη.

Ο Λεοντικός είναι μία ομάδα που την ξέρουμε και περιμένουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα από αυτόν. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο τρόπος που δουλεύουμε θα μας βοηθήσει να βγάλουμε αυτά που μπορούμε. Από κει και πέρα, ένα κομμάτι που θα επηρεάσει ή όχι είναι ο αγωνιστικός χώρος, καθώς το γήπεδο της Ερυθραίας διαθέτει φυσικό χορτάρι, το οποίο βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ανεξαρτήτα, όμως, από τις συνθήκες εμείς θα προσπαθήσουμε για να βγούμε νικητές από ένα ακόμα παιχνίδι».