Μαρίνα Κουτρή: «Έχουμε μακρύ δρόμο ακόμα για τα πλέι οφ»

Η Ρ.Ε.Α. είναι πανέτοιμη για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των Τριαντών Ιαλυσού, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αρμένων στις 18.00, για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική της Women’s Football League.

Μαρίνα Κουτρή: «Έχουμε μακρύ δρόμο ακόμα για τα πλέι οφ»

Η Ρ.Ε.Α. θα κυνηγήσει ακόμα μία νίκη που θα τη φέρει «αγκαλιά» με μία ιστορική πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Η ταλαντούχα επιθετικός, Μαρίνα Κουτρή, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, σημειώνοντας πως για να έρθει η νίκη θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή. «Ο αυριανός αγώνας είναι εξίσου σημαντικός όσο και για τους υπόλοιπους αγώνες που έρχονται.

Αν από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα είμαστε 100% συγκεντρωμένες σε αυτόν και πειθαρχήσουμε στο πλάνο του προπονητή και το ακολουθήσουμε πίστα τότε σίγουρα θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχει δρόμος ακόμη για την πρόκριση στα πλέι οφ, αναφέροντας: «Ακόμη έχουμε μακρύ δρόμο για τα πλέι οφ διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αγώνες που θα είναι δύσκολοι. Για να πετύχουμε όμως τον στόχο αυτό πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε προσηλωμένες. Να έχουμε θετικά αποτελέσματα σε κάθε αγώνα και σίγουρα θα οδηγηθούμε στην φάση τον πλέι οφ.

Πιστεύω στην ομάδα μου! Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των αθλητριών αλλά και του προπονητή, που αυτό είναι και το κυρίαρχο στοιχείο που πρέπει να έχει μια ομάδα. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε περισσότερα πράγματα και το δείχνουμε σε κάθε κυριακάτικο αγώνα».