Κυριακόπουλος: «Έμειναν ακόμη… 3 βήματα»

Η Ρ.Ε.Α. θα υποδεχθεί την Κυριακή (18.00) την ομάδα των Τριαντών Ιαλυσού στο γήπεδο των Αρμένων, για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική της Women’s Football League.

Κυριακόπουλος: «Έμειναν ακόμη… 3 βήματα»

Η Ρ.Ε.Α. θέλει να συνεχίσει με νίκη και να αυξήσει στο μέγιστο τις πιθανότητες για την πρόκριση στα πλέι οφ. Μάλιστα, ο προπονητής, Νίκος Κυριακόπουλος, σε δηλώσεις του τόνισε πως, ούτως ή άλλως, ο αρχικός στόχος ήταν το «4 στα 4» πριν από το ματς με την Ολυμπιάδα Υμηττού, ενώ η συγκέντρωση θα είναι εκείνη που θα δώσει ακόμα 3 βαθμούς. «Πριν από το ματς απέναντι στην Ολυμπιάδα είχαμε βάλει σαν στόχο να κάνουμε το “4 στα 4”. Πραγματοποιήσαμε το πρώτο βήμα και μένουν άλλα 3. Αυτό είναι που θα θέλαμε ιδανικά, για να πούμε πως ό,τι και να συμβεί δεν θα εξαρτόμαστε από αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Όλοι κάνουν τον δικό τους αγώνα και δε νομίζω ότι μπαίνει κάποιος στο γήπεδο για να χάσει. Κόντρα στην ομάδα των Τριαντών Ιαλυσού θέλουμε να είμαστε σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Γενικά προσπαθούμε από το ένα παιχνίδι στο άλλο να πατάμε στο μοτίβο της προηγούμενης εμφάνισης και να προσθέτουμε ακόμα περισσότερα στοιχεία σε αυτό. Αν πούμε ότι δεδομένα θα καταφέρουμε τον στόχο μας, θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε αυτά τα ματς της κανονικής περιόδου ενόψει της τελικής φάσης».

Αναφορικά με το προηγούμενο παιχνίδι στον Υμηττό και τι κρατάνε από εκείνη τη νίκη, ο Κυριακόπουλος σημείωσε: «Σχετικά με το παιχνίδι στον Υμηττό κρατήσαμε αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν ο τρόπος που ανταπεξήλθαμε στην πίεση και το πως καταφέραμε να πάρουμε μέτρα μέσα στο γήπεδο. Επίσης, το πως διαχειριστήκαμε τακτικά τις καιρικές συνθήκες και τον δυνατό άνεμο, ώστε να μας επηρεάσει στο ελάχιστα δυνατό, αλλά και το πως ανταποκριθήκαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, διορθώνοντας κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Εννοείται ότι θα μας έδινε ένα προβάδισμα μία νίκη στον Υμηττό, σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ. Όμως, απομένουν ακόμα 3 παιχνίδια και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη».