Παναιτωλικός: Παρακολούθησαν και την γυναικεία ομάδα οι Καμίνσκι

Στο Emileon βρέθηκαν ο Μίκαελ Καμίνσκι μαζί με τον Γιώτη Παναγιώτου, συνεργάτη των νέων επενδυτών της ΠΑΕ Παναιτωλικός στην Ελλάδα, αλλά και τον Γιάννη Στάθη που αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στον σύλλογο μετά την επικύρωση της μεταβίβασης των μετοχών από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Παναιτωλικός: Παρακολούθησαν και την γυναικεία ομάδα οι Καμίνσκι

Ο Μίκαελ Καμίνσκι αναμένεται να είναι αυτός που θα ασχοληθεί πιο ενεργά με τον Παναιτωλικό, αφού ο πατέρας του, Μάτσιεκ Καμίνσκι, έχει εκφράσει την πρόθεση να αποκτήσει και άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους με την εταιρεία του KAM Sport.

Έτσι λοιπόν, ο Μίκαελ Καμίνσκι μαζί με τον Γιώτη Παναγιώτου και τον Γιάννη Στάθη βρέθηκαν για άλλη μία φορά στο Emileon, όπου «τσέκαραν» κάποια πράγματα, αφού μελλοντικά αναμένονται αλλαγές σε κάποιους χώρους εντός του προπονητικού κέντρου της ομάδας του Αγρινίου.

Παράλληλα, αγωνιζόταν σε ένα από τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναιτωλικού, την οποία παρακολούθησαν από κοντά και είχαν και μία σύντομη συνομιλία με τον προπονητή της, Αλέξανδρο Ρήγα.