Kλοπ: «Κορυφαίο το επίπεδο στο Euro Γυναικών, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξήρε τις δύο φιναλίστ του Euro 2022 Γυναικών, Αγγλία και Γερμανία κάνοντας ειδική μνεία στο υψηλό πλέον επίπεδο του αθλήματος.

Kλοπ: «Κορυφαίο το επίπεδο στο Euro Γυναικών, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολουθεί ανελιπώς το Euro Γυναικών το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα της Αγγλίας, τονίζοντας ότι η διοργάνωση αποτελεί "διαφήμιση για το ποδόσφαιρο".

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στου το επίπεδο που βρίσκεται πλέον το άθλημα, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στις δύο φιναλίστ του τουρνουά, Αγγλία και Γερμανία.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ:

«Είναι ένα φοβερό τουρνούα, το ξέραμε πριν ξεκινήσει η διοργάνωση γιατί η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί. Τακτικά βρίσκεται σε απίστευτα υψηλό επίπεδο, τεχνικά βρίσκεται επίσης σε απίστευτα υψηλό επίπεδο. H ένταση στα παιχνίδια είναι τρομακτική, κάτι που φανερώνει ότι και στο αθλητικό και σωματικό κομμάτι τα πράγματα είναι επίσης σε κορυφαίο επίπεδο. Ειλικρινά απολαμβάνω να το παρακολουθώ, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν γιατί πραγματικά αυτή η διοργάνωση είναι μια διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο γυναικών».

Όσο για τον τελικό της διοργάνωσης, που θα φέρει αντιμέτωπες την πατρίδα του Γερμανία και την Αγγλία στην οποία βρίσκεται τα τελευταία επτά χρόνια:

«Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι το οριακό φαβορί γιατί παίζει στην έδρα της, όμως και η Γερμανία έχει μια φανταστική ομάδα και έχει τις δικές της πιθανότητες».