Γυναικείο ποδόσφαιρο: Ελλάδα - Ουκρανία 0-4 για τα προκριματικά του Euro

Η Εθνική γυναικών δεν κατάφερε να νικήσει την Ουκρανία, από την οποία ηττήθηκε με 0-4 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα προκριματικά του Euro 2022.

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Ελλάδα - Ουκρανία 0-4 για τα προκριματικά του Euro

Βαριά ήττα με σκορ 0-4 υπέστη η εθνική ομάδα των γυναικών από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ουκρανίας στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022.

Η μεγάλη διαφορά αγωνιστικής ετοιμότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι υπέρ της ανατολικοευρωπαϊκής και σε βάρος της «γαλανόλευκης».

Το έτσι κι αλλιώς δύσκολο αγωνιστικό έργο της Εθνικής Ελλάδας έγινε δυσχερέστερο από πολύ νωρίς εξαιτίας του γκολ της Παντσούλαγια μόλις στο 5', ενώ προτού συμπληρωθεί το ημίωρο (29') η Κράβετς έκανε το 0-2. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η Κράβετς με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο 55' έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην Ουκρανία, ενώ η Κούνινα στο 83' βρήκε τον στόχο και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΕΛΛΑΔΑ: Παπακωνσταντίνου, Μήτκου, Ζέρβα (64' Πίτσιου), Στράντζαλη, Κακαμπούκη (63' Μωραϊτίδου), Σιδηρά (75' Νεφρού), Μάρκου (33' Πούλιου), Σπυριδωνίδου, Γκάτσου, Χαμαλίδου (75' Σαρρή), Πατερνά.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σάνινα, Πέτρικ (74' Ποντόλσκα), Φιλένκο (80' Χρίστιουκ), Καλίνινα (46' Μαλάκοβα), Κόζλοβα (80' Βαρόνινα Α.), Κούνινα, Παντσούλαγια, Σμάτκο, Αντρούστσακ (60' Βαρόνινα), Κιμίς, Κράβετς.