Κλοπ: «Ήταν μία καταστροφή»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της Γερμανίας στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ισημερινό.

Κλοπ: «Ήταν μία καταστροφή»

Η ήττα (2-1) της Γερμανίας από τον Ισημερινό, ενώ δεν επηρέασε την πρόκρισή της στους «32» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει σημάνει...συναγερμό ενόψει των νοκ άουτ.

Στους ρόλους τους ως αναλυτές για το MagentaTV, οι Γιούργκεν Κλοπ και Ματς Χούμελς ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί για την απόδοση της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και προειδοποίησαν για την ανάγκη άμεσης αντίδρασης.

Ο Γερμανός προπονητής επεσήμανε: «Από το 12ο λεπτό και μετά μας έλειπε η επιθετικότητα. Πάρα πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν. Δεν έδινε την εντύπωση ότι θα περάσουμε με άνεση στους επόμενους γύρους.

Πρέπει να συνδυάσουμε την ποιότητά μας με μια εξαιρετική νοοτροπία. Πρέπει να αυξήσουμε τον ρυθμό. Ο Ισημερινός έπαιξε με πολύ περισσότερο πάθος επειδή πάλευε για να παραμείνει στο τουρνουά.

Πρέπει τουλάχιστον να ανταποκριθούμε σε αυτήν την ένταση. Η απώλεια της κατοχής είναι αρκετά κακή, αλλά η απώλειά της σε λάθος περιοχές είναι καταστροφή, μας καταβρόχθισαν στις μάχες της μεσαίας γραμμής».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110