Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0: «Ποδαρικό» με το μυαλό στη Μπράγκα (highlights)

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-0 τον Βόλο στη Λεωφόρο κάνοντας ουσιαστικά «συντήρηση δυνάμεων» ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τους Πορτογάλους της Μπράγκα την Τρίτη (29/8)

Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0: «Ποδαρικό» με το μυαλό στη Μπράγκα (highlights)

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τις βάσεις στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0 επί του Βόλου στη Λεωφόρο παίρνοντας μια άνετη νίκη, την πρώτη του στο πρωτάθλημα.

Οι επτά αλλαγές με τις οποίες ξεκίνησε ο Γιοβάνοβιτς δεν επηρέασαν την εικόνα του «τριφυλλιού», που άνοιξε γρήγορα το σκορ και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους φιλοξενούμενους.

Το πρώτο μέρος ήταν… όλα τα λεφτά για το «τριφύλλι», καθώς από το 11’ κιόλας προηγήθηκε με το λάθος διώξιμο του Κρούζλιακ πάνω στον Σιέλη και τον Τσέριν να σκοράρει.

Οι «πράσινοι»… άπλωσαν το παιχνίδι τους, πίεσαν τους αντιπάλους τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ στο 37’ από μια στημένη φάση (εκτέλεση κόρνερ) κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Ιωαννίδη.

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της, δεν είχε την ευχέρεια να φτάσει στην περιοχή του Μπρινιόλι και περισσότερο πάσχιζε να αμυνθεί.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανεβάσουν τις γραμμές τους, να επιχειρήσουν να φτάσουν στην περιοχή του Παναθηναϊκού και έχασαν μια σημαντική ευκαιρία στο 60’ με τον Μπρινιόλι να αποκρούει τετ α τετ του Μαχαίρα.

Το παιχνίδι είχε κάποια… νεύρα στο 60’ με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να δέχεται διαμαρτυρίες από τους «πράσινους» για κάποιες αποφάσεις του, ενώ ο στο 74’ μετά από σέντρα του Μπερνάρ ο Βέρμπιτς με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς έκανε μόνο διαχείριση του χρόνου και των αλλαγών του ξεκουράζοντας τους βασικούς του παίκτες με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-0.


Μικρογραφία

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΒΟΛΟΣ: 3-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Σκόρερς: Τσέριν (11’), Ιωαννίδης (37’), Βέρμπιτς (74’)

Κίτρινες: Σένκεφελντ (56’)- Κόμπα (50’), Κρούζλιακ (75’), Τάχατος (89’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι - Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70’ Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς-Ρούμπεν Πέρεθ (46’ Αράο), Τσέριν- Μπερνάρ (81’ Τζούρισιτς), Βέρμπιτς, Παλάσιος (46’ Αϊτόρ) – Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Σιαμπάνης- Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67’ Κίτσος) -Τσοκάνης, Γκλάβσιτς (46’ Μπαριέντος) - Μαχαίρας (67’ Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς-Μραζ (46’ Μωραϊτης)