FIFA: «Κλάψε στην Αρχή για να χαμογελάσεις μετά» - Το συγκινητικό βίντεο για τη Μάρτα

Στο τελευταίο της Μουντιάλ αγωνίστηκε η Μάρτα με την Εθνική Βραζιλίας με τη FIFA να την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό βίντεο.

FIFA: «Κλάψε στην Αρχή για να χαμογελάσεις μετά» - Το συγκινητικό βίντεο για τη Μάρτα

Στο 6ο και τελευταίο της Μουντιάλ αγωνίστηκε η Μάρτα με την Εθνική Βραζιλίας γράφοντας έτσι τη δική της ιστορία στα Παγκόσμια Κύπελλα Γυναικών της FIFA.

Η πορεία της μάλιστα στο Μουντιάλ της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας τερματίστηκε άδοξα αφού δεν κατάφερε να περάσει τη φάση των ομίλων με την Εθνική ομάδα της χώρας της.

Η FIFA θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την σπουδαία επιθετικό και μοιράστηκε στα social media ένα συγκινητικό βίντεο για την Μάρτα, στο οποίο μάλιστα χρησιμοποιεί και τα λόγια της.

«Κλάψε στην αρχή για να μπορέσεις να χαμογελάσεις μετά» είναι μια από τις ατάκες της τεράστιας αυτής παίκτριας, η οποία θέλησε πολλές φορές με δηλώσεις της να δείξει τον δρόμο στις νεαρές συμπαίκτριες της για να δουλέψουν σκληρά και να κρατήσουν την Βραζιλία ψηλά.

«Ενέπνευσες μια ολόκληρη γενιά σε όλο τον κόσμο. Ποτέ ξανά το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών δεν θα γνωρίσει μια άλλη Μάρτα», αναγράφεται στη χαρακτηριστική λεζάντα.