Πινίγια: «Ποιος είναι ο Μαρτίνεζ για να κοροϊδέψει τον Εμπαπέ;»

Ο Μαουρίτσιο Πινίγια, άσκησε σκληρή κριτική στον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ για την προκλητική στάση του απέναντι στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Πινίγια: «Ποιος είναι ο Μαρτίνεζ για να κοροϊδέψει τον Εμπαπέ;»

Παρά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ συνέχισε την προκλητική του συμπεριφορά απέναντι στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα είχε μαζί του στο πούλμαν της φιέστας της Αργεντινής ένα μωρό με κολλημένο στο κεφάλι το πρόσωπο του Γάλλου επιθετικού.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να πετύχει χατ τρικ στον τελικό και να νικήσει στα πέναλτι τον τερματοφύλακα της «αλμπισελέστε». Ο παλαίμαχος επιθετικός της Χιλής, Μαουρίτσιο Πινίγια, άσκησε σκληρή κριτική στον Μαρτίνεζ για τη συμπεριφορά του κόντρα στον Εμπαπέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ποιος είναι αυτός που θα κοροϊδέψει τον Εμπαπέ; Τον κάρφωσε τέσσερις φορές! Σκόραρε τέσσερις φορές και πέτυχε τέσσερα γκολ. Σίγουρα θα είναι παγκόσμιο είδωλο. Αν εγώ ήμουν τερματοφύλακας, δεν θα έκανα παρέλαση με μία κούκλα με το πρόσωπο ενός τύπου που έβαλε τέσσερα γκολ, δεν θα το παρουσίαζα καν και δεν θα το κρατούσα στην αγκαλιά μου. Θα το αγκάλιαζα, θα το φρόντιζα, αλλά δεν θα έκανα παρέλαση μαζί του. Εκτός από αυτό, ο τύπος (Εμπαπέ) ήταν ήδη πρωταθλητής κόσμου στο προηγούμενο Μουντιάλ».