Ναδάλ: «Έκλαψα όταν ο Μέσι σήκωσε το Μουντιάλ»!

Ο Ράφα Ναδάλ αποκάλυψε την συγκίνηση του όταν είδε τον Λιονέλ Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλο του Κατάρ!

Ναδάλ: «Έκλαψα όταν ο Μέσι σήκωσε το Μουντιάλ»!

Δεν είναι Αργεντινός.

Δεν υποστηρίζει καν κάποια ομάδα απ' όσες έχει αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, ή έστω... Νιούελς Ολντ Μπόις).

Ωστόσο ο Ράφα Ναδάλ αποκάλυψε ότι συγκινήθηκε κι εκείνος, όπως εκατομμύρια φιλάθλων, ανά την υφήλιο, με την ανόθευτη χαρά του αρχηγού και ρέκορντμαν σκοραρισμάτος και συμμετοχών (τόσο εν γένει όσο και στο Μουντιάλ) της «αλμπισελέστε» και την ιστορία που γράφτηκε στα γήπεδα του Κατάρ όπου ο 35χρονος υλοποίησε το παιδικό του όνειρο κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο:

Ο Ισπανός ρέκορντμαν στις κατακτήσεις των Grand Slam (22) παρότι ένθερμος υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης (σ. μάλιστα λέγεται ότι προαλείφεται για πρόεδρος της μετά την απόσυρση του Φλορεντίνο Πέρεθ) έβαλε τα κλάματα βλέποντας τον «ψύλλο» με το τρόπαιο ανά χείρας:

«Χωρίς να υποστηρίζω την Αργεντινή, όταν ο Μέσι σήκωσε το τρόπαιο, έβαλα τα κλάματα. Για τη συγκίνηση που έβλεπα κάποιον τόσο σπουδαίο να πετυχαίνει αυτό που του έλειπε, καθώς υπέφερε τόσο πολύ γι' αυτό».